Als studio zijn wij getraind beeldlezers. Maar we ontwikkelen ook onze andere zintuigen. In ons werk combineren we het visuele graag met andere prikkelingen. Om zo de beleving (en het effect ervan) groter te maken.

About Freedom campaign

#freedom #you pass on

Mixen

 

Kunstcollectief van een man of tien. We mixen ontwerp, geluid, theater en techniek en maken installaties die spelen met zintuigen; waar je kleuren proeft en geluiden ziet. ‘Bekend’ van optredens op Oerol, Glow en Cultuurnacht Breda.


Subuk

Bewegwijzering

 

Het nieuwe hoofdkantoor van Rabobank Breda, tegenover het Chassé theater. Stap binnen en wij wijzen je de weg (figuurlijk). De grafische aankleding van het interieur – incl. plaatsaanduiding en bewegwijzering – komt namelijk van onze hand.

Rabobank Breda ~ verdiepingsnummer

#Rabobank #lines #number #wood #three

Rabobank Breda ~ roomdividers

#lines #pattern #identity #interior

About Freedom campaign

#3d #printing #printed jewelry

Identiteit

 

In 2013 werkten we mee aan een pitch voor een jaarlijks terugkerend festival in aanloop naar bevrijdingsdag. Met verhalen en films geeft About Freedom verdieping aan het brede begrip ‘vrijheid’. Wij tekenden voor de identiteit, met kenmerkende rechte haken.
Naar aboutfreedom.nl

About Freedom Festival

#flags #logo

website

#website #responsive

 

Papegaaien kijken Movie

#DVD #dementia #dvd-casse

Ondertiteling

 

Deze film gaat over mensen die dementeren. Door het syndroom komen ze in een verzorgingshuis. Hier kijken ze vooral naar de papegaaien boven hun bed. Zonder de tastbare herinneringen van hun eigen omgeving, vervaagt het verhaal van hun leven verder. Wij maakten de geanimeerde titels en ondertiteling. Bekijk film.

Papegaaien kijken DVD

#DVD #dementia #dvd-casse

Kookboek

 

Een kookboek over drukwerk, met ingrediënten en gerechten. Een universele drukproef, waarin ontwerpers kunnen zien hoe keuzes uitpakken op papier.
Het kookboek is onderdeel van de collectie in het Graphic Design Museum.


NPN Proef