Ontwerpen doen wij niet alleen. Samen met opdrachtgevers verbeelden we idee├źn, producten en diensten. Vaak werken ook andere specialisten mee. We zoeken het collectief ook buiten opdrachten om, als initiatiefnemer en organisator van inspiratie.

The designers role

#Infographic #exhibition #moti

Initiatiefnemer

 

Breda heeft een relatief grote creatieve industrie. Het is een stad van dromers die aanpakken. Yurrian Rozenberg is initiatiefnemer van City of Imagineers, vereniging die de creatieve industrie van Breda bijeenbrengt om onze slagvaardigheid te vergroten.


City of imagineers

Visuele identiteit

 

Welke rol spelen ontwerpers in onze cultuur? Om die vraag draait de tentoonstelling Small Stories Bigger Picture. Het centrale onderdeel van de expositie is een 3D infographic. Voor deze opstelling hebben we de visuele identiteit vormgegeven. In samenwerking met Sven Ehmann, Gestalten Verlag, Dennis Elbers en Tiesencoo.


Search Find Like Share

Creative director

 

Fotograaf Michiel Brouwer werkte drie jaar aan het boek Lapponensis. Over de Sami, een Scandinavisch oervolk dat slachtoffer is van een vergeten genocide. Journalist Douglas Heingartner verzorgde de tekst. Aan ons de taak om de beelden en verhalen tot hun recht te laten komen.


Lapponensis

BNO Zuid ~ studiobezoeken

#20seats #Professional Association

Concept

 

Als grafisch ontwerpers doen we allemaal hetzelfde. Maar wel op onze eigen manier en dat maakt het interessant om bij elkaar in de studio te kijken. Daarom heeft Yurrian Rozenberg met BNO Zuid het concept ontwikkeld voor 20 Seats, een idee dat nu landelijk navolging krijgt.

Studio visit Smack

#BNO