Ontwerpen is keuzes maken. En met die keuzes willen we verantwoordelijk omgaan. We willen goed zijn voor opdrachtgevers én voor de rest van de wereld. Klinkt erg serieus. Maar het maakt ons werk en leven ook ‘gewoon’ een stuk leuker.

Book

#2014 #book #award #Sustainability

Verpakking

 

Zelfs in het overvolle schap met hoesjes voor laptops, tablets en smartphones, valt de rewrap direct op. Ook door het karakter van dit product: eerlijk en milieubewust. We hebben een verpakking ontworpen die dat verhaal vertelt. 


reWrap Sleeves

Boek

 

Proyecto Roble is het uitzonderlijk duurzame kantoorgebouw van Van Helvoirt Groenprojecten. Bekroond met de ARC12 architectuur award – en dat verdient een boek dat wij mochten maken.

 
Best verzorgd boek
Ook dit naslagwerk viel in de prijzen en kreeg een plaats in de tentoonstelling Best Verzorgde Boeken 2014. Te zien in het Stedelijk Museum Amsterdam.

Proyecto Roble

Visuele identiteit

 

Mensen zijn mooi! Maar we veroorzaken onnodig veel lelijks. Dat moet echt veranderen en daarom zijn wij trots op onze bijdrage aan Climate Launchpad. Voor de grootste cleantech business competition in Europa hebben wij de visuele identiteit ontwikkeld, inclusief t-shirts voor de deelnemers.


Climate Launchpad

Happy Birthday

#giftwrap #sustainability

Product

 

Kadopapier scheuren: heerlijk gevoel! Toch zat iets ons niet lekker: de proppen die na het feestje overblijven. We hebben een alternatief product ontwikkeld: herbruikbaar kadopapier, gemaakt van Tyvek. Dit inpakpapier gaat van hand tot hand. Elke gift verrijkt het verhaal.  Kijk in de SHOP.

List of recievers

#giftwrap #tyvek

Giftwrap

#silkscreen #poster #framing