Identiteiten

Intelligente ID’s


Elke ondernemer, elk merk en elke organisatie heeft een identiteit. Geweven uit ervaringen, ideeën en ambities. YURR studio ontrafelt de persoonlijkheid achter de onderneming. En maakt die identiteit visueel.


Dat gaat verder dan een logo of huisstijl. YURR studio geeft opdrachtgevers een formule voor beeldende communicatie. Waardoor alle uitingen – ook die in de toekomst – bijdragen aan een krachtig geheel.

 

 

 

Breda, City of imagineers

#identity #brand #grahpic

Case: Breda, City of imagineers
 

City of imagineers tilt de Bredase beeldindustrie naar een hoger niveau. Deze vereniging, gedragen door ondernemers, versterkt en profileert de creatieve sector van de stad. Ga naar de website.
 

YURR studio is één van de zeven aanjagers en pioniers van City of Imagineers. Naast een bestuurlijke functie, tekende YURR studio voor het ontwerp van het beeldmerk en een sterke, heldere en herkenbare beeldtaal. City of imagineers straalt uit dat we behoren tot de beste creatieve hotspot van de wereld.

Bekijk deze case.

E-sites

#identity #isometric #logo #grahpic design

Uma Media

#identity #Brand #grahpic design #emotions

Fablab Breda

#identity #Brand #play #connect the dots

Dansnest

#identity #logo #grahpic design

BLASt

#identity #Brand #grahpic

Stelling 33

#identity #brand #shadow #play

Aviolanda Businesspark

#identity #brand #grahpic design #logo

Case: Business Park Aviolanda


Of we een dvd-hoes wilden ontwerpen? Dat was de eerste vraag die Aviolanda ons stelde. Doordat de rechten voor het logo elders lagen, leidde deze vraag tot het ontwikkelen van een huisstijl. We ontwikkelden een complete grafische oplossing: voor drukwerk, video, digitaal en signing op het Business Park.


Bekijk deze case.

Climate Launchpad

#identity #Brand #grahpic

Case: Climate Launchpad


Een Europese competitie voor duurzame start-ups. YURR studio ontwierp de identiteit en diverse middelen waaronder de website.

Climate Launchpad geeft deelnemers een bliksemcursus ondernemen en presenteren. Eén beeldtaal ondersteunt alle activiteiten. Het logo is robuust: je zult harder moeten werken, harder moeten dromen. Kandidaten zoeken dat op, ze willen in de ‘center of attention’ staan.

Bekijk deze case.

Vrede van Breda

#identity #Brand #grahpic

100hertz

#identity #logo #grahpic design

Vereniging Ateliers Kunstenaars

#identity #logo #font #typeface

Case: Vereniging Ateliers Kunstenaars


Vereniging Ateliers Kunstenaars (VAK) beheert atelierruimtes in panden verspreid over Breda. Om de ateliers voor de buitenwereld zichtbaar te maken, ontwikkelden we een breed toepasbare huisstijl op basis van een custom lettertype. De VAK locaties hebben uiteenlopende karakters en functie. We kozen daarom voor een typografische oplossing, eenvoudig toepasbaar voor elk gebouw. In de letter A herken je de diversiteit van de ateliers en de kunstenaars die er gebruik van maken.

Bekijk deze case.

Gymnasium Juvenaat

#identity #logo #font #typeface

AboutFreedom

#identity #Brand #graphic design #play

Panta Rhei

#identity #brand #grahpic design #logo