Identiteiten

Intelligente ID’s


Elke ondernemer, elk merk en elke organisatie heeft een identiteit. Geweven uit ervaringen, ideeën en ambities. YURR studio ontrafelt de persoonlijkheid achter de onderneming. En maakt die identiteit visueel.


Dat gaat verder dan een logo of huisstijl. YURR studio geeft opdrachtgevers een formule voor beeldende communicatie. Waardoor alle uitingen – ook die in de toekomst – bijdragen aan een krachtig geheel.

 

Bekijk de Burg, Burg case.

 

Stedelijk Museum Breda

 

Het Breda’s Museum en het MOTI werden in een jaar tijd samengevoegd tot één nieuw museum: Het Stedelijk Museum Breda. YURR studio is gevraagd een nieuwe identiteit te ontwerpen die aansluit bij de termen ‘erfgoed en beeldcultuur' en toegankelijk is bij een brede doelgroep.

 

Na gedegen onderzoek én intensief 1-op-1 contact met het Museum, zijn we samen tot één strategie gekomen.

 

Bekijk deze case.

Stedelijk Museum Breda

#museum #logo #businesscards

 

City of Imagineers

#identiteit #vereniging #breda

 

Case: Breda, City of imagineers

 

City of imagineers tilt de Bredase beeldindustrie naar een hoger niveau. Deze vereniging, gedragen door ondernemers, versterkt en profileert de creatieve sector van de stad.


YURR studio is één van de zeven aanjagers en pioniers van City of Imagineers. Naast een bestuurlijke functie, tekende YURR studio voor het ontwerp van het beeldmerk en een sterke, heldere en herkenbare beeldtaal. City of imagineers straalt uit dat we behoren tot de beste creatieve hotspot van de wereld.

 

Bekijk deze case.

E-sites

#identity #isometric #logo #grahpic design

 

Uma Media

#identity #Brand #grahpic design #emotions

Fablab Breda

#identity #Brand #play #connect the dots

Dansnest

#identity #logo #grahpic design

Climate Launchpad

#identity #Brand #grahpic

Case: Climate Launchpad

 

Een Europese competitie voor duurzame start-ups. YURR studio ontwierp de identiteit en diverse middelen waaronder de website.

Climate Launchpad geeft deelnemers een bliksemcursus ondernemen en presenteren. Eén beeldtaal ondersteunt alle activiteiten. Het logo is robuust: je zult harder moeten werken, harder moeten dromen. Kandidaten zoeken dat op, ze willen in de ‘center of attention’ staan.

 

Bekijk deze case.

Aviolanda Businesspark

#identity #brand #grahpic design #logo

Case: Business Park Aviolanda

 

Of we een dvd-hoes wilden ontwerpen? Dat was de eerste vraag die Aviolanda ons stelde. Doordat de rechten voor het logo elders lagen, leidde deze vraag tot het ontwikkelen van een huisstijl. We ontwikkelden een complete grafische oplossing: voor drukwerk, video, digitaal en signing op het Business Park.


Bekijk deze case.

BLASt

#identity #Brand #grahpic

Stelling 33

#identity #brand #shadow #play

Vrede van Breda

#identity #Brand #grahpic

100hertz

#identity #logo #grahpic design

Vereniging Ateliers Kunstenaars

#identity #logo #font #typeface

Case: Vereniging Ateliers Kunstenaars

 

Vereniging Ateliers Kunstenaars (VAK) beheert atelierruimtes in panden verspreid over Breda. Om de ateliers voor de buitenwereld zichtbaar te maken, ontwikkelden we een breed toepasbare huisstijl op basis van een custom lettertype. De VAK locaties hebben uiteenlopende karakters en functie. We kozen daarom voor een typografische oplossing, eenvoudig toepasbaar voor elk gebouw. In de letter A herken je de diversiteit van de ateliers en de kunstenaars die er gebruik van maken.

 

Bekijk deze case.

Gymnasium Juvenaat

#identity #logo #font #typeface

AboutFreedom

#identity #Brand #graphic design #play


Panta Rhei

#identity #brand #grahpic design #logo